Follow Us On

política de Cookies

NEWS

Cloenda PERFECT LOVERS – Dissabte 24 Gener

Visites dialògiques a PERFECT LOVERS. Art en temps de la sida. Dissabte 24 de gener.

El dissabte 24 de gener de 2015, com a cloenda de l’exposició, comptarem amb la presència d’Han Nefkens i Hilde Teerlinck (Fundador de ArtAids i comissària de l’exposició respectivament) per dur a terme tres visites a diverses veus sobre l’exposició Perfect Lovers. Les visites tindran lloc a les 17h, 18h i 19 h i es desenvoluparan com un diàleg obert entre Han, Hilde i un mediador, una persona relacionada quotidianament amb l’HIV.

Les visites són gratuïtes i cal reservar prèviament per telèfon (934961032) o correu electrònic (info@fundaciosunol.org)

Sobre l’exposició PERFECT LOVERS. Art en temps de la sida:

La Fundació ArtAids i la Fundació Suñol presenten conjuntament l’exposició PERFECT LOVERS. Art en temps de la sida, comissariada per Hilde Teerlinck, que es podrà veure a la primera planta de la seu de la Fundació Suñol al Passeig de Gràcia. L’exposició reuneix obres d’importants artistes que han treballat i / o continuen treballant fortament compromesos amb temes relacionats amb la sida, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat i fer difusió de les realitats d’aquesta malaltia mitjançant el llenguatge de l’art.