Follow Us On

política de Cookies

Projectes

SpainPERFECT LOVERS. ART EN EL TEMPS DE LA SIDA.

SpainPERFECT LOVERS. ART EN EL TEMPS DE LA SIDA.

26 December, 2014

02/10/2014 – 24/01/2015 – La Fundació ArtAids i la Fundació Suñol presenten conjuntament l’exposició PERFECT LOVERS. Art en temps de la sida, comissariada per Hilde Teerlinck, directora del FRAC Nord-Pas de Calais, que es podrà veure a la primera planta de la seu de la Fundació Suñol al Passeig de Gràcia. L’exposició reuneix obres d’importants artistes que han treballat i/o continuen treballant amb un fort  compromís amb temàtiques relacionades amb la sida, per tal de sensibilitzar la societat i fer difusió de les realitats d’aquesta malaltia mitjançant el llenguatge de l’art.

PERFECT LOVERS és, a la vegada, el títol d’una obra capdal de Felix Gonzalez-Torres en la qual homenatjava els amants perfectes, que segurament per la malaltia, un dia deixarien de caminar a l’uníson.

Artistes: Felix Gonzalez-Torres, Derek Jarman, Peter Hujar, Pepe Espaliú, Robert Gober, General Idea, Robert Mapplethorpe, Nan Goldin, Keren Cytter, Willem De Rooij i Eulàlia Valldosera.