Follow Us On

política de Cookies

NEWS

spainActe de donació de l’obra de Lawrence Weiner “Per sempre i un dia” a la ciutat de Barcelona

Inaugurat el gener de 2013, el banc-escultura PER SEMPRE I UN DIA de Lawrence Weiner és un punt de trobada, un element de reflexió en la lluita contra la sida i una obra que d’una forma poètica parla en general de la tolerància i de la necessitat de no excloure a ningú del conjunt de la societat. Després d’estar un any instal·lada al Mercat de Santa Caterina, en un lloc de molt de trànsit tal com va demanar l’artista, la Fundació ArtAids va decidir fer donació de l’obra a la ciutat de Barcelona, que des del 2008 acull amb els braços oberts la fundació.

L’acte de donació a la ciutat de l’obra es va fer el passat dimarts 11 de març al Mercat de Santa Caterina, a la plaça Joan Capri, i va comptar amb la presència del tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, i del president d’ArtAids, Han Nefkens. Aquesta donació va ser possible gràcies a la Fundació Banc Sabadell, que ha donat suport a ArtAids des dels seus inicis. En la producció de l’obra també va ser imprescindible la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona i de l’Institut de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona.