Follow Us On

política de Cookies

NEWS

BRAZILEBB & FLOW, VÍDEO GUANYADOR EN LA CATEGORIA DE MILLOR MONTATGE EN EL FESTIVAL DE CINEMA DE BRASÍLIA

Crítica i públic han estat unànimes: millor muntatge. Sota aquesta categoria ha estat premiat en el Festival de Cinema de Brasília (www.biffestival.com) Ebb & Flow, el vídeo de l’artista Gabriel Mascaro realitzat amb una beca de la Fundació ArtAids. L’enfocament de la cinta és experimental i incorpora tècniques híbrides a cavall entre el documental i la ficció. El protagonista és Rodrigo (Márcio Campelo), que tot i ser sord es guanya la vida instal·lant ràdios als cotxes d’un petit concessionari situat als afores de Recife, al nord-oest del Brasil. En paraules de l’artista, “La tria estètica de rodar amb càmera fixa i prolongar els enquadraments té la intenció de transmetre les experiències sensorials de Rodrigo, que va ser escollit com a personatge principal amb l’objectiu de teixir una xarxa de vibracions sonores, sorolls, silencis, dubtes i ambigüitats.” Mascaro aborda la problemàtica de la sida i l’estigma associat a la malaltia des de la “normalitat”, és a dir, el dia a dia d’un jove seropositiu.