Follow Us On

política de Cookies

Projectes

SpainFESTIVAL INTERNACIONAL DE BENICÀSSIM 2012, 12-15 / 07: ANNIKA STRÖM

SpainFESTIVAL INTERNACIONAL DE BENICÀSSIM 2012, 12-15 / 07: ANNIKA STRÖM

27 June, 2012

La Fundación Art Aids va col·laborar en FIB Art 2012 aportant la proposta Protect me, de l’artista Annika Ström. La intervenció consistia en una xapa que es va distribuir entre els assistents al FIB 2012.

Annika Ström (Helsingborg, Suècia, 1964) és coneguda principalment per les seves obres textuals, en les quals presenta declaracions senzilles i directes sobre els discursos que dominen l’art. Les frases carregades d’ironia que Annika transcriu a les seves obres, a mig camí entre la sinceritat i l’ambigüitat personal, envesteixen l’espectador pel seu caràcter descoratjador i frustrant. A banda de les seves obres textuals, Ström, amb un llarg recorregut per l’escena artística europea, ha realitzat vídeos i cançons i actualment està preparant el seu primer llargmetratge. Viu i treballa a Brigthon-Hove (Regne Unit).