Follow Us On

política de Cookies

Projectes

ThailandYou Are Not Alone – Bangkok Art Culture Centre, (BACC)

ThailandYou Are Not Alone – Bangkok Art Culture Centre, (BACC)

15 March, 2012

17 març  2012 – 20 maig  2012

Quan comparteixes, no estàs sol”. Han Nefkens, fundador i president de la Fundació ArtAids

A You are not alone 14 artistes contemporanis d’arreu del món van contribuir a la lluita contra l’estigmatització amb una mirada innovadora sobre la causa, les conseqüències i el context actual de la sida així com sobre les formes per a combatre-la.

La Fundació ArtAids va produït obres específicament pensades per a l’exposició de onze artistes reconeguts a nivell internacional i no aborden la temàtica de la sida que de manera habitual. Els artistes seleccionats van anar:: Deimantas Narkevicius (Lituània), Latifa Echakhck (Marroc), Danh Vo (Vietnam), Christodoulos Panayiotou (Xipre), Lorena Zilleruelo (Xile), Elmgreen & Dragset (Dinamarca i Noruega), Be Our Friend Studio (Tailàndia), Ohm Phanpiroj (Tailàndia) and Pratchaya Phinthong (Tailàndia), Otto Berchem (Estats Units d’Amèrica-Holanda).

Les noves obres es van presentar amb una selecció de peces recentment incorporades a la col·lecció ArtAids de David Goldblatt (Sud-àfrica),  Sutee Junavichayanont (Tailàndia), i Juul Hondius (Holanda).

Al final de l’exposició es va presentar l’obra de Matthew Darbyshire (Regne Unit) concebuda com un espai de reflexió sobre la sida. Com a introducció, es va exposar la visió sobre la malaltia de Pepe Espaliú, un artista espanyol mort el 1993 a causa de la sida.