Follow Us On

política de Cookies

XARXA

Gabriel Mascaro

Gabriel Mascaro (1983) viu i treballa a Recife, al nord-est del Brasil. Va iniciar la seva carrera treballant el videoart i els nous mitjans mentre estudiava Comunicació Social a la Universitat Federal de la seva ciutat. El 2008 va estrenar el seu primer llargmetratge documental, KFZ-1348, el número de la matrícula d’un Escarabat del 1965. El seu segon llargmetratge documental, High-Rise, del 2009, s’ha projectat en més de 40 festivals d’arreu del món. El seu tercer film, Defiant Brasilia, es va estrenar al Festival de Rotterdam del 2010 i actualment participa a festivals de tot el món. El seu curtmetratge sobre l’artista Paulo Bruscky, filmat a la plataforma virtual Second Life, ha guanyat diversos premis al Brasil.

Actualment Gabriel desenvolupa el guió del seu primer llargmetratge de ficció, Bull Down!, que ha rebut el suport per a la producció del Hubert Bals Fund (Festival Internacional de Cinema de Rotterdam) i d’Ibermedia (fons intergovernamentals). D’altra banda, recentment ha rebut el finançament per produir Maids Quarters, un documental per a televisió, i Summer House, un curtmetratge documental creatiu que filmarà el 2012.

http://gabrielmascaro.com