Follow Us On

política de Cookies

XARXA

Caroline Kamya

La cineasta ugandesa Caroline Kamya  va completar estudis d’Arquitectura i Disseny Urbà a Bartlett (UCL) i un màster en Documental de Televisió al Goldsmith College, a Anglaterra. Durant uns anys va treballar per a la televisió. El 2004 va fundar la seva pròpia companyia a Kampala. iVAD International és avui dia una productora líder a Uganda. El 2007 va formar part del Campus de talents de la Berlinale, d’on va tornar a Uganda amb el compromís renovat de tornar a Berlín amb una pel·lícula. Tot seguit Caroline va crear, com a extensió de la iVAD, una organització sense ànim de lucre centrada en proporcionar formació en televisió als joves d’Uganda. Actualment desenvolupa la seva tasca com a directora de cinema i documentals i realitza projectes en col·laboració amb els països nòrdics. Imani és el seu debut en el llargmetratge; amb aquesta obra va inaugurar el Festival Internacional de Cinema de Berlín el 2010. Des d’aleshores el film ha viatjat per tot el món i ha estat guardonat amb diversos premis.

Recentment, Caroline ha finalitzat dues pel·lícules més: Chips and Liver Girls i Fire Fly, encarregades pel Danish Film Institute / DOX Lab i el Festival Internacional de Cinema de Rotterdam. Tots dos treballs s’han projectat al Festival de Cinema DOX de Dinamarca i al Festival de Cinema de Rotterdam d’Holanda el 2010 i el 2011 respectivament.

http://www.ivadproductions.com