Follow Us On

política de Cookies

XARXA

MATTHEW DARBYSHIRE

Matthew Darbyshire va néixer el 1977 a Cambridge (Anglaterra) i viu actualment a Rochester.

Va estudiar Belles Arts a l’Escola d’Art Slade i a les escoles de la Reial Acadèmia de Londres. Ha mostrat la seva obra en nombroses exposicions importants al Regne Unit, com ara el programa de l’ICA Nought to Sixty, comissariat per Mark Slaydon el 2008, la 4a Triennal de la Gran Bretanya a la Tate Altermodern, comissariada per Nicolas Bourriaud el 2009, i el British Art Show 7 In the Days of the Comet, comissariada per Tom Morton i Lisa Le Feuvre el 2010.

Ha participat en exposicions col·lectives per tot Europa, Àsia i Amèrica, i en solitari a Gasworks, The Hayward Project Space i Herald Street a Londres i a Taro Nasu de Tòquio. El 2010 va realitzar Everything Everywhere per a Frieze Projects, amb el comissariat de Sarah McCrory, i el 2012 presentarà una exposició individual a la galeria Tramway de Glasgow, comissariada per Sarah Munroe.

Dóna classes regularment a diverses universitats del Regne Unit i ara gaudeix d’una beca d’investigació Stanley Picker a la Universitat de Kingston.