Follow Us On

política de Cookies

XARXA

LUCY + JORGE ORTA

Els artistes contemporanis Lucy + Jorge van fundar l’Studio Orta a París el 1991, una estructura interdisciplinària per desenvolupar el seu treball artístic col·laboratiu. Fan servir diversos mitjans, com ara el dibuix, l’escultura, la instal·lació, la producció d’objectes, la costura, la pintura, la impressió i les projeccions lumíniques. En paral·lel, com a complement de la seva pràctica a l’estudi, presenten intervencions efímeres, performances i tallers.

La seva obra ha estat objecte d’importants exposicions individuals, entre d’altres OrtaWater, presentada a la Fondazione Bevilacqua La Masa de Venècia (2005), el Museum Boijmans Van Beuningen de Rotterdam (2006) i la Galleria Continua de Beijing, San Gimignano i Le Moulin (2007-2008); Antarctica, presentada a la Biennal de la Fi del Món (Ushuaia) i la Península Antàrtica (2007), així com a l’Hangar Bicocca de Milà (2008); i Amazonia, presentada al Museu d’Història Natural de Londres (2010). L’any 2007, els artistes van ser guardonats amb el premi Green Leaf a l’excel·lència artística amb un missatge mediambiental, presentat pel Programa pel Medi Ambient de Nacions Unides en col·laboració amb el Museu del Món Natural del Centre del Premi Nobel de la Pau a Oslo (Noruega).