Follow Us On

política de Cookies

NEWS

You are not alone: Lucy + Jorge Orta – Antoni Miralda

8 de setembre. Fundació Joan Miró, Barcelona

Lucy + Jorge Orta
70 x 7 l´àpat Act XXVI

70 x 7 l´àpat Act XXVI va ser el 26è acte dels banquets que Lucy + Jorge Orta ofereixen regularment i va tenir lloc aquesta vegada a la Fundació Joan Miró per tal de donar suport a la Fundació ArtAids.

70 x 7 l´àpat Act XXVI va incloure un conjunt de plats de porcellana Royal Limoges d’edició limitada amb 7 motius diferents: la carxofa, un símbol del cor; l’espectre, colors contextuals creats per artistes que representen llocs o esdeveniments específics que els han commogut, i les mesures gràfiques a diferents nivells per mesurar la conducta social. Les estovalles i els tovallons impresos van ser brodats a mà per Fine Cell Work, una obra benèfica que afavoreix la rehabilitació de presoners donant-los l’oportunitat de guanyar i estalviar diners, així com de refer les seves vides a través de l’artesania i la superació.

Previ al sopar es va servir un còctel  concebut per Antoni Miralda. Olienunllum va ser una acció cerimonial pensada per al context de l’exposició i l’espai definit de la intervenció: el pati de la Fundació Joan Miro i l’olivera que el presideix.