Follow Us On

política de Cookies

NEWS

Clavell de Plata (Zilveren Anjer) per Han Nefkens

La Prins Bernhard Cultuurfonds ha concedit el Clavell de Plata a Han Nefkens (Rotterdam, 1954). Com a impulsor de projectes artístics i col•leccionista, Nefkens desenvolupa un important paper en l’avenç i la realització de les ambicions de les institucions culturals. Amb el Clavell de Plata, la fundació reconeix la dedicació de Nekfens i destaca la rellevància del seu mecenatge per a les arts i l’àmbit cultural.

Els prestigiosos Zilveren Anjer Awards (“Premis Clavell de Plata”) reconeixen anualment a aquells individus que han dut a terme contribucions excepcionals a la vida cultural i al medi ambient holandesos.

La Reina Beatriu d’Holanda va concedir personalment el Clavell de Plata a Han Nefkens al Palau Real d’Amsterdam el passat 23 de juny.