Follow Us On

política de Cookies

NEWS

SPAINExposició ‘More To Love’ es presenta a Casa Àsia Madrid

“More to Love. Pensar la sida des de l’art”
Centre Casa Àsia-Madrid
des del 17 d’abril fins a finals de juliol
Inauguració: divendres 16 d’abril a les 19.30 h

Aquesta exposició és el resultat de la col·laboració de Casa Àsia i la Fundació Art Aids, per fomentar la reflexió sobre la sida des de l’àmbit de les arts visuals. Les obres que s’han reunit han estat produïdes intencionadament pel col.leccionista holandès Han Nefkens establert a Barcelona.

Per tal d’estimular el diàleg entre cultures, s’han fet conviure treballs procedents d’artistes tailandesos i artistes occidentals, afavorint la integració de Tailàndia en el circuit internacional d’art contemporani.

Els artistes Amrit Chusuwan, Arin Rungjang, Erich Weiss, Gerald Van Der Kaap, Kamol Phaosavasdi, Krit Ngamsom, Leo Copers, Manit Sriwanichpoom, Nipan Oranniwesna, Noree Thammarak, Nuts Society/Practical Studio, Otto Berchem, Patiroop Chychookiat, Pratchaya Phinthong, Prateep Suthathongthai, Sutee Kunavichayanont i Toeingam Guptabutra presenten els seus projectes, com a reflexió SIDA, per a combatre l’estigma de la malaltia i contribuir a la seva eradicació.

Centre Casa Àsia-Madrid
Palau de Miraflores
Carrera de San Jerónimo, 15

Entrada gratuïta