Follow Us On

política de Cookies

NEWS

spainL’exposició ‘Mirant des de fora’ guanya el Premi ACCA 2009

L’Associació Catalana de Crítics d’Art va acordar el passat 24 de febrer concedir a la Fundació ArtAids el Premi ACCA 2009 dins la categoria Iniciatives per l’exposició múltiple ‘Mirant des de fora’. La mostra, comissariada per en Miquel Bardagil, reflexiona sobre les sensacions que experimenten les persones que viuen amb el VIH des de disciplines com la fotografia, el dibuix, la pintura el vídeo o la instal·lació. L’exhibició es va presentar el passat mes de desembre a nou espais de Barcelona i va comptar amb la participació dels artistes: Francesc Abad, Ignasi Aballí, Iñaki Álvarez, Roger Bernat, Jordi Canudas, Biel Capllonch, Pep Dardanyà, Alícia Framis, Núria Güell, Jean-Charles Hue, Anna Marín, Josep-Maria Martín, Marina Núñez, Antonio Ortega, Santiago Ortiz, Javier Peñafiel, L. A. Raeven, Job Ramos y Erich Weiss. ‘Mirant des de fora’ es presentarà a Oviedo (Seu Central del Banco Herrero) del setembre al novembre del 2010, i posteriorment al MuVIM de Valencia, del 16 de desembre al 27 de febrer del 2011.