Follow Us On

política de Cookies

XARXA

L. A. Raeven

(Heerlen, 1971)

Les germanes bessones Liesbeth i Angelique Raeven formen un equip artístic. Les seves obres consisteixen en vídeos, fotografies, instal·lacions i performances. El seu treball tracta especialment de temes referents al cos, com l’aparença física, la bellesa, certes alteracions corporals (com l’anorèxia) i la seva relació amb la identitat, les obsessions o els sentiments d’amor, d’odi, d’acceptació i d’autoestima.

PARTICIPA A MIRANT DES DE FORA AMB L’OBRA:

Dead Man Walking (2009)
Vídeo.

Dead Man Walking ens situa davant de l’experiència d’una persona que ha vist transformada radicalment la seva aparença física… exploren els sentiments d’odi, desesperació i impotència davant dels efectes que tenen els tractaments amb antiretrovirals sobre el cos… En l’obra aflora la disfunció entre l’aparença i la identitat, en una societat que valora fins a l’extrem l’aspecte físic, la dificultat d’acceptar una imatge que no és la nostra i de la que no ens podem desvincular perquè es correspon amb el nostre cos.