Follow Us On

política de Cookies

XARXA

Javier Peñafiel

(Saragossa, 1964)

Artista que treballa amb la fotografia, el dibuix, el vídeo, la instal·lació, l’escriptura i la performance, uns mitjans amb els quals la seva obra es va endinsant pels camins del llenguatge, la construcció del subjecte i les relacions de l’individu amb les diferents estructures socials. Així fa aparèixer punts de trobada i cruïlles on podem descobrir possibles retrats crítics de la societat.

Participa a MIRANT DES DE FORA AMB L’OBRA:

Víctima de diagnóstico (2009)
Dibuixos, mides variables.

Les persones afectades pel VIH pateixen una victimisme doble. El diagnòstic de la malaltia les marca amb tot allò que indiquen les estadístiques. L’origen de la transmissió, les seves pautes de conducta, les possibilitats d’evolució de la malaltia expliquen el seu passat, present i futur, en un compendi que no és el seu, sinó el d’altres.